Rosenberg

Expert in Kwaliteitszoetwaren
sinds 1897

 

Merken

Rosenberg heeft een groot assortiment eigen producten, heerlijke zoetwaren geselecteerd met onze jaren lange expertise, verpakt op maat van onze klanten.
 
Een kleine greep uit de merken die we met trots verdelen:

 
 
 
Lindt is marktleider als het gaat over meesterlijke Zwitserse chocoladespecialiteiten. Lindt is in meer dan 100 landen verkrijgbaar en wordt geroemd voor z’n overheerlijke smaakcreaties. Rosenberg Import verdeeld Lindt exclusief op de Nederlandse markt.
 

Traditionele Italiaanse koekjes zoals Amaretti, Amarettini, Cantuccini en Meringues. Deze zijn vervaardigd door technische innovatie te combineren met ambachtelijk handwerk.

 


 

Afbeeldingsresultaat voor quaranta

 

Overheerlijke kwaliteitsnougat die al generaties lang geproduceerd wordt op dezelfde authentieke manier en met dezelfde kwaliteitsingrediënten als voorheen. Het uitgebreide en originele smakenpallet zal menig zoetliefhebber verrassen. 

 


 

 

Diverse cakes van uitmuntende kwaliteit waarbij de versheid van de ingrediënten centraal staat. Het uitgebreide gamma van +/- 150 producten zorgt ervoor dat er voor ieders wat wils is gedurende elke tijd van het jaar.

 


 

 

100% Originele Belgische chocolade. De echte smaak van chocolade in een handomdraai omgevormd tot een lekkere kop chocolademelk. Beschikbaar in verschillende variëteiten, allen om goed van te smullen.

 


Afbeeldingsresultaat voor steenland

Steenland Chocolate is 's werelds grootste fabrikant van op maat gemaakte chocolade munten en medaillons. Uitstekende kwaliteit van het product in combinatie met een hoge mate van flexibiliteit, zijn de basis voor de creatieve producten die we op de markt brengen.

 


 

Italiaanse kwaliteitschocolade  met aandacht voor verpakking en product. De authentieke Italiaanse look en feel van de producten zijn volledig in harmonie met het uitgebreide smakenpallet dat deze bieden.

 


 

 

 

Ambachtelijke confituren zonder kunstmatige toevoegingen.  Het assortiment bestaat onder meer uit meer dan 100 soorten confituren, fruitbeleg zonder toegevoegde suiker, marmelades en vruchtenstropen, aangeboden in de nostalgische weckpotten.